Vulpițele junioare, locul 11 la turneul final al Ligii naționale

de | 25/06/2018 | Local, Sport

Junioarele din cadrul ACS Vulpițele Galbene Roman s-au întors de la turneul final al Ligii de junioare dedicată categoriei de vârstă U15, care s-a desfășurat în perioada 22-24 iunie la Cluj. Competiția a adunat la start 12 echipe, împărțite în câte patru grupe a câte trei formații.

Echipa din orașul mușatin a încercat o surpriză la acest turneu, dar nu a reușit să acceadă în semifinale, înregistrând trei înfrângeri și o victorie. Astfel, vulpițele junioare s-au clasat pe locul 11, din 12 echipe participante.

Calificarea la acest turneu, în primele 12 echipe din țară, a fost pentru echipa noastră o reușită. Aici am întâlnit adversari puternici și motivați să câștige cât mai multe puncte. Rezultatele înregistrate nu au fost notabile, dar îmi felicit fetele pentru munca depusă în pregătire și în aceste meciuri. Pentru staff-ul nostru tehnic a fost un test util, deoarece am putut evalua nivelul la care se află jucătoarele și am aflat ce trebuie să remediem în pregătire. Salutăm prezența în staff-ul tehnic a domnului profesor Felix Ghiuzan, care se va ocupa de pregătirea portarilor, atât de la echipa mare cât și de la echipa U15. Pentru pregătirea noului sezon al echipei U15 avem în vedere o amplă acțiune de selecție și pregătire a junioarelor, de care se va ocupa domnul prof. Ioan Diaconu.

prof. Adelin Tălmăcel, președinte ACS Vulpițele Galbene

Echipa care a participat la turneul final de la Cluj a fost formată din: Bianca Calistru, Adriana Teodora Helciug, Alina Andrieș, Elena Amalia Gotcă, Elena Amalia Severin, Ștefania Leonte, Cerasela Onode, Paula Cojocaru, Daria Andreea Cazimir, Luciana Ștefana Mocanu, Elena Jaleru, Geanina Calfa, Alexia Scripcaru, antrenor principal Ioan Diaconu, antrenor portari Felix Ghiuzan.

 

Articol scris de Teo Baciu

Jurnalist din 2007, cu experiență în presa locală și națională, bursieră în 2014 a programului "Bursele Europene pentru Jurnaliști în Dialog", coautor al portalului național justitiecurata.ro, premiată de Reprezentanța Comisiei Europene în România în cadrul concursului "Reporter și blogger european".

0 Comentarii

Înaintează un Comentariu

Adresa ta de email nu va fi publicată. Câmpurile obligatorii sunt marcate cu *

Acest site folosește Akismet pentru a reduce spamul. Află cum sunt procesate datele comentariilor tale.