Case sociale în zona Islazului-Primăverii

de | 02/07/2018 | Administrație, Local

Administrația publică locală speră să obțină fonduri de la Ministerul Dezvoltării Regionale pentru construcția de locuințe sociale. Conform primarului Lucian Micu, dacă proiectul Primăriei Roman ar primi bani de la ministerul condus de Paul Stănescu, în zona Islazului-Primăverii ar urma să fie ridicate 56 de locuințe sociale tip case în oglindă.

Nu este prima dată când se dorește ca această zonă a orașului să fie vitalizată. Aici au primit gratuit teren pentru casă tinerii care au cerut Primăriei o asemenea facilitate și tot aici a vrut și fostul primar, Laurențiu Leoreanu, să ridice locuințe sociale.  De altfel proiectul pentru aceste locuințe a fost realizat în urmă cu mai mulți ani, acum fiind nevoie doar de actualizare a documentației.

Articol scris de Teo Baciu

Jurnalist din 2007, cu experiență în presa locală și națională, bursieră în 2014 a programului "Bursele Europene pentru Jurnaliști în Dialog", coautor al portalului național justitiecurata.ro, premiată de Reprezentanța Comisiei Europene în România în cadrul concursului "Reporter și blogger european".

0 Comentarii

Înaintează un Comentariu

Adresa ta de email nu va fi publicată. Câmpurile obligatorii sunt marcate cu *

Acest site folosește Akismet pentru a reduce spamul. Află cum sunt procesate datele comentariilor tale.