Programările online salvează Direcția de Evidență a Persoanelor de program prelungit

de | 09/07/2018 | Administrație, Local

Venirea lunii august înseamnă, în cele mai multe cazuri, aglomerație la instituții publice precum Serviciul de Pașapoarte sau Direcția de Evidență a Persoanelor, mulți dintre nemțenii plecați departe dorind, la venirea în concediu, să rezolve și chestiuni administrative precum întocmirea sau schimbarea unor documente.

Reprezentanții administrației locale romașcane susțin, însă, că nu e cazul de prelungire a programului de lucru la Direcția de Evidență a Persoanelor, acolo unde se depun documentele pentru cărțile de identitate. Nici în 2017 nu s-a prelungit programul de lucru, datorită sistemului de programări online.

Din punctul nostru de vedere, în momentul de față Direcția Locală de Evidența Informatizată a Persoanei funcționează în parametri normali. Nu am avut sincope anul trecut, care să determine prelungirea programului de lucru, însă, în cazul în care situația o va impune, cu siguranță vom lua și această măsură. Dar sunt convins că prin acest serviciu, de programare online, care este funcțional cât și prin acele bonuri de ordine care se dau, activitatea se poate desfășura în condiții normale.

Lucian Micu, primarul municipiului Roman

 

Articol scris de Teo Baciu

Jurnalist din 2007, cu experiență în presa locală și națională, bursieră în 2014 a programului "Bursele Europene pentru Jurnaliști în Dialog", coautor al portalului național justitiecurata.ro, premiată de Reprezentanța Comisiei Europene în România în cadrul concursului "Reporter și blogger european".

0 Comentarii

Înaintează un Comentariu

Adresa ta de email nu va fi publicată. Câmpurile obligatorii sunt marcate cu *

Acest site folosește Akismet pentru a reduce spamul. Află cum sunt procesate datele comentariilor tale.