Adolescentă fugită dintr-un centru social, găsită de polițiști la bâlci

317

Peste 120 de polițiști și jandarmi au descins în bâlciul din Roman, în cadrul unei acțiuni de amploare. Oamenii legii au legitimat, în doar câteva ore, 80 de persoane, alte 17 fiind conduse la sediul Poliţiei Roman, unde au fost amprentate.

Pe parcursul desfăşurării acţiunii, poliţiştii au depistat o minoră de 16 ani, care era dată în urmărire generală, în urma plecării voluntare dintr-un Centru de Asistenţă Socială din Municipiul Roman. Totodată, doi bărbaţi de 28 şi 37 de ani, din Roman, respectiv Horia, au fost depistaţi de poliţişti având asupra lor cuţite. Acestora le-au fost întocmite dosare de cercetare penală sub aspectul comiterii infracţiunii de port fără drept de cuţit. Au fost verificaţi peste 30 de agenţi economici, iar unei persoane fizice autorizate i-au fost confiscate bunuri expuse spre vânzare şi 270 de lei, fiind în continuare cercetată penal pentru comercializarea de bunuri cu încălcarea drepturilor de proprietate intelectuală.” – comunicat de presă Inspectoratul de Poliție Județean Neamț

Poliţiştii au aplicat 19 sancţiuni contravenţionale în valoare de 27.500 de lei, fiind ridicată în vederea confiscării şi suma de 6.400 de lei.

La acțiunea comună Poliție – Jandarmerie, ce a avut sâmbătă, 4 august, între orele 19.00 – 24.00, au participat poliţişti din cadrul Poliţiei Municipiului Roman, împreună cu cei din cadrul structurilor  de ordine publică, ai Serviciului Rutier, polițiști de la investigarea criminalităţii economice şi de investigaţii criminale, însoțiți de luptători ai Serviciului pentru Acţiuni Speciale şi din cadrul Brigăzii Mobile de Jandarmi Bacău.

Abonează-te la newsletter!
Nu rata nici o știre! Trimitem un email în fiecare dimineață cu ultimele știri.
Te poți dezabona oricând.

Fii primul care află! Primești notificări imediat ce am publicat un articol.

Lasă un răspuns

Adresa dvs. de e-mail nu va fi publică.

Acest sit folosește Akismet pentru a reduce spamul. Află cum sunt procesate datele comentariilor tale.