Probleme cu apa la Traian. Când se va relua furnizarea

de | 06/08/2018 | Rural, Social

Mai mulți locuitori ai satului Traian din comuna Săbăoani s-au plâns că apa care abia le-a curs la robinet luni, 6 august, era de culoarea noroiului și nu au avut încredere să consume din aceasta. Cum probleme similare ar fi avut loc și săptămâna trecută, cetățenii sunt revoltați și cer autorităților să  rezolve chestiunea.

Reprezentanții companiei ApaVital (în Traian fiind furnizor de apă operatorul din județul Iași) susțin că este vorba despre două situații separate.

Săptămâna trecută a fost turbiditate mare din cauza ploilor. Azi a fost o avarie la Barticești, colegii mei lucrează la remediere. Am oprit apa și în Traian, vom goli rețeaua și apoi o vom umple din nou pentru a nu exista nicio nemulțurile în ceea ce privește aspectul apei potabile. Mâine dimineață (n.r. – marți, 7 august), în jurul orei 7.00, locuitorii din Traian vor avea din nou apă la robinet.

Răzvan Manolache, purtător de cuvânt ApaVital

 

Articol scris de Teo Baciu

Jurnalist din 2007, cu experiență în presa locală și națională, bursieră în 2014 a programului "Bursele Europene pentru Jurnaliști în Dialog", coautor al portalului național justitiecurata.ro, premiată de Reprezentanța Comisiei Europene în România în cadrul concursului "Reporter și blogger european".

0 Comentarii

Înaintează un Comentariu

Adresa ta de email nu va fi publicată. Câmpurile obligatorii sunt marcate cu *

Acest site folosește Akismet pentru a reduce spamul. Află cum sunt procesate datele comentariilor tale.