DiscoverEU prin ochii unei tinere din Roman

50

DiscoverEU, program organizat pentru prima dată anul acesta de Uniunea Europeană și dedicat tinerilor care au împlinit 18 ani, are printre câștigători și o tânără din Roman.

Ema Vrînceanu, elevă a Colegiului Național „Roman Vodă” și voluntar activ în cadrul PTPI Roman și Grow, a aflat despre acest proiect încă din 2017, când la nivelul Parlamentului european era o discuție despre a aduce UE mai aproape de tineri. Între timp proiectul a fost aprobat, Ema s-a înscris, iar săptămîna trecută a aflat că va pleca să viziteze Europa. Astfel că săptămâna viitoare va vizita Belgia și Olanda.

Programul #DiscoverEU înseamnă, pentru 15.000 de tineri europeni, șansa de a călători gratuit cu trenul pentru a vedea de la una până la patru alte țări din Uniunea Europeană decât țara de origine. Cei care s-au înscris au trimis și planul lor de călătorie. Câștigătorii trebuie să  călătorească între 9 iulie și 30 septembrie, dar sejurul nu poate depăși 30 de zile.

Abonează-te la newsletter!
Nu rata nici o știre! Trimitem un email în fiecare dimineață cu ultimele știri.
Te poți dezabona oricând.

Fii primul care află! Primești notificări imediat ce am publicat un articol.

Lasă un răspuns

Adresa dvs. de e-mail nu va fi publică.

Acest sit folosește Akismet pentru a reduce spamul. Află cum sunt procesate datele comentariilor tale.

Acest site folosește cookies, altfel nu merge. Presupunem că doriți să-l vizitați în continuare, dar puteți renunța dacă doriți. AcceptVezi mai mult