Încep Zilele Diasporei. Vezi programul fiecărei seri

de | 23/08/2018 | Actualitate, Local

De mâine, 24 august și până duminică, 26 august, romașcanii vor avea parte de o nouă petrecere. Evenimentul nu se află  la prima ediție și se va desfășura în parcarea de lângă Piața Roman-Vodă.

Este vorba despre „Zilele Diasporei”, spectacol care se va întinde pe trei zile și care este, așa cum susțin reprezentanții administrației publie locale, dedicat mai ales romașcanilor care vin acasă în concediu, după un an de muncă în altă țară.

Conform programului propus de organizator (care este o firmă privată) și aprobat de cosilierii locali, în timpul zilei îi vor îmbia pe romașcani tarabele „meșteșugarilor”, iar pe timpul serii vor fi spectacole cu diverși artiști. Evoluțiile pe scenă vor începe la ora 20.00.

  • Vineri, 24 august, vor urca pe scenă Marius Zgâianu, Ștefan Enășel Romașcanu, Cosmina Adam.
  • Sâmbătă, 25 august, vor evolua Constantin Bahrin, Silvia Semeniuc și Claudia Pavel.
  • Duminică, 26 august, vor cânta Diana Sârbu, Dan Țăranu Cernăvodeanu și Connect-R.

Anul trecut, la Zilele Diasporei cap de afiș a fost Fuego, iar seara respectivă a fost un succes, având în vedere numărul de spectactori și aplauzele prelungite pentru prestația artistului.

Articol scris de Teo Baciu

Jurnalist din 2007, cu experiență în presa locală și națională, bursieră în 2014 a programului "Bursele Europene pentru Jurnaliști în Dialog", coautor al portalului național justitiecurata.ro, premiată de Reprezentanța Comisiei Europene în România în cadrul concursului "Reporter și blogger european".

0 Comentarii

Înaintează un Comentariu

Adresa ta de email nu va fi publicată. Câmpurile obligatorii sunt marcate cu *

Acest site folosește Akismet pentru a reduce spamul. Află cum sunt procesate datele comentariilor tale.