Scările „nimănui”, care duc la spațiile din Favorit, arată ca după război

de | 28/08/2018 | Administrație, Local

După ani de zile în care nimeni nu le-a îngrijit, timp în care au devenit un pericol pentru trecători, scările din Favorit au ajuns în atenția autorităților locale. Primăria Roman a somat proprietarul spațiilor din cartierul Favorit referitor la starea căilor de acces, dar supriza a venit din documente.

Administrația publică a municipiului s-ar putea să fie cea responsabilă de starea acelor scări.

Noi am somat, anul acesta, mai mulți agenți economici cu privire la starea fațadelor și a spațiilor pe care le dețin sau le administrează. La Favorit, din documentație nu reiese clar cine este proprietarul scărilor, e ambiguu. După ce vor studia și juriștii noștri documentele, dacă va reieși că Primăria este proprietarul scărilor, va interveni și va face reparațiile.

Lucian Micu, primarul municipiului Roman

Scările din cartierul Favorit, cele care oferă acces la spațiile comerciale de la etajul complexului, arată ca după război: aproape peste tot se vede armătura, iar mare parte a elementelor metalice a ruginit.

 

Articol scris de Teo Baciu

Jurnalist din 2007, cu experiență în presa locală și națională, bursieră în 2014 a programului "Bursele Europene pentru Jurnaliști în Dialog", coautor al portalului național justitiecurata.ro, premiată de Reprezentanța Comisiei Europene în România în cadrul concursului "Reporter și blogger european".

0 Comentarii

Înaintează un Comentariu

Adresa ta de email nu va fi publicată. Câmpurile obligatorii sunt marcate cu *

Acest site folosește Akismet pentru a reduce spamul. Află cum sunt procesate datele comentariilor tale.