Este nevoie de un expert pentru gropile de pe Roman Est

de | 03/09/2018 | Administrație, Local

Ocolitoarea Roman Est a creat probleme la scurt timp după ce a fost inaugurată – probleme care nu au fost rezolvate nici acum, ci dimpotrivă -,dar reprezentanții administrației publice locale spun că vor lua măsuri după ce vor asculta avizul unui expert.

Am contactat un expert care va veni în această săptămână să ne spună dacă problemele care au apărut la această stradă, la Roman Est, sunt cauzate de solul defectuoas sau sunt alte vicii, pentru a ști, în funcție de această expertiză, măsurile pe care le vom lua. Dacă aceste infiltrații de apă a apărut după ce s-a făcut studiul geotehnic, atunci nu e vina nimănui și Primăria va trebui să se ocupe de problemă. Dacă e din cauza constructorului, atunci cade în sarcina luni, lucrarea are garanție de cinci ani.

Lucian Micu, primarul municipiului Roman

înRoman.ro a atras atenția de mai multe ori referitor la această șosea ocolitoare. În urmă cu câteva luni, deputatul Iulian Bulai a făcut o sesizare la Parchetul de pe lângă Judecătoria Roman din același motiv: că drumul este plin de gropi și denivelări, deși vorbim de o investiție aproape nouă.

Articol scris de Teo Baciu

Jurnalist din 2007, cu experiență în presa locală și națională, bursieră în 2014 a programului "Bursele Europene pentru Jurnaliști în Dialog", coautor al portalului național justitiecurata.ro, premiată de Reprezentanța Comisiei Europene în România în cadrul concursului "Reporter și blogger european".

0 Comentarii

Înaintează un Comentariu

Adresa ta de email nu va fi publicată. Câmpurile obligatorii sunt marcate cu *

Acest site folosește Akismet pentru a reduce spamul. Află cum sunt procesate datele comentariilor tale.