În timp ce alte filiale „dezertează”, PSD Neamț rămâne în nucleul dur al susținătorilor lui Liviu Dragnea

de | 13/09/2018 | Județean, Politică

Aparenta unitate a liderilor PSD în jurul lui Liviu Dragnea pare să se fisureze încet-încet după ce Gabriela Firea a început „să dea din casă” și să-l acuze pe liderul din Teleorman că-și urmărește doar propriile interese. Dar unele filiale rezistă: Ionel Arsene, liderul PSD Neamț, declară că e o „temă falsă”.

Tot mai mulți aleși și lideri de filiale nemulțumiți încep să ridice vocea, „ultima dezertare” fiind a filialei PSD Cluj, în timp ce alții stau în expectativă așteptând să vadă unde înclină balanța, cum este și liderul PSD Vrancea, Marian Oprișan.

Clubul anti-Dragnea a ajuns la 15 organizații județene: Cluj, Timiș, Caraș Severin, trei organizații de sector din Capitală, Ilfov, Dâmboviţa, Olt, Argeș, Buzău, Vaslui, Constanța, Giurgiu și Brăila. Liderii filialelor din Iași, Prahova, Vrancea, Bistriţa, Mureş, Sălaj și Hunedoara stau în expectativă. Nucleul dur al susţinătorilor lui Dragnea rămâne în judeţele Teleorman, Satu Mare, Maramureș, Brașov, Sibiu, Alba, Harghita, Covasna, Arad, Ialomiţa, Galaţi, Vâlcea, Gorj, Dolj, Bacău, Botoșani și, nu în ultimul rând, Neamţ. Președintele PSD Neamț, Ionel Arsene, într-o postare pe Facebook, nu spune cu subiect și predicat că-l susține pe Liviu Dragnea, dar spune că „este o temă falsă” preferată de „analiști de șanț” și „televiziuni insolvente” și că de fapt este o distragere a atenției de la subiectul principal „despre presiune asupra PSD pentru a da gazele din Marea Neagră de pomană”.

Articol scris de Gabriel Baciu

Fost realizator de programe, coordonator muzical și creator de reclame la Radio Nord-Est și Radio Terra; fost realizator de programe la CNS Roman; antreprenor în advertising și publicitate din 2003; membru fondator al săptămânalului Opinia Romașcană; consultant pentru comunicare, advertising și publicitate; grafician și dezvoltator site-uri web.

0 Comentarii

Înaintează un Comentariu

Adresa ta de email nu va fi publicată. Câmpurile obligatorii sunt marcate cu *

Acest site folosește Akismet pentru a reduce spamul. Află cum sunt procesate datele comentariilor tale.