La Barcelona, profesori de la LPS Roman au învățat cum să predea

805

Liceul cu Program Sportiv Roman pregătește „profesori inovatori pentru o școală europeană”, în cadrul unui proiect Erasmus+, finanțat de Comisia Europeană.

Proiectul se desfășoară în perioada 1 iunie 2018 – 30 noiembrie 2019, iar o etapă a acestuia s-a desfășurat în perioada 8 – 13 octombrie, când opt profesori de la LPS Roman (din ariile curriculare Matematică și științe, Limbă și comunicare, Om și societate, Artă și Religie, Educație fizică și Sport) au participat la cursul de formare Social Media and Web Solutions for your Classroom la Barcelona, Spania.

Profesorii participanți în program ar urma să aplice în clasă metodele inovative de predare pe care le-au întâlnit în Spania, accentul punându-se pe conectarea interdisciplinară a cunoștințelor, pe folosirea tehnologiei în procesul de predare – învățare și pe tipuri de învățare bazată pe cercetare, bazată pe sarcini, respectiv învățare prin colaborare.

 

Abonează-te la newsletter!
Nu rata nici o știre! Trimitem un email în fiecare dimineață cu ultimele știri.
Te poți dezabona oricând.

Fii primul care află! Primești notificări imediat ce am publicat un articol.

Lasă un răspuns

Adresa dvs. de e-mail nu va fi publică.

Acest sit folosește Akismet pentru a reduce spamul. Află cum sunt procesate datele comentariilor tale.

Acest site folosește cookies, altfel nu merge. Presupunem că doriți să-l vizitați în continuare, dar puteți renunța dacă doriți. AcceptVezi mai mult