presshub.ro: CNAIR recunoaște: Proiectul drumului expres Craiova-Pitești, cu finanțare europeană, nu a fost depus. Cauza: documentaţii greșite

de | 19/10/2018 | Bani Europeni

Autoritățile române nu au reușit să depună la Bruxelles proiectul privind drumul expres Craiova-Pitești, prin care pot primi finanțare nerambursabilă UE, din cauza unor documentații greșite, au recunoscut oficiali din CNAIR, la solicitarea publicației Gazeta de Sud. Contractul cu firma angajată în 2017 să facă aceste documentații a fost reziliat, iar acum CNAIR lucrează în regim propriu. Autoritățile susțin că cererea de finanțare va fi depusă în decembrie 2018. Deși nu are banii, statul face licitații pentru proiectul tehnic și execuția drumului expres. Citește tot articolul pe Gazeta de Sud.

Citește tot articolul!

pentru disclaimerArticol realizat pentru PressHub.ro în cadrul proiectului “Cohesion Policy: Better Understanding, Reporting, Dissemination”, cofinanțat de UE prin DG Regio. Informațiile prezentate nu reprezintă poziția oficială a UE. Întreaga răspundere asupra corectitudinii și coerenței informațiilor prezentate revine autorului.

Articol scris de inRoman.ro

Cotidian online independent.

0 Comentarii

Înaintează un Comentariu

Adresa ta de email nu va fi publicată. Câmpurile obligatorii sunt marcate cu *

Acest site folosește Akismet pentru a reduce spamul. Află cum sunt procesate datele comentariilor tale.