Video: Aprecierea angajaților nu e un moft, ci o necesitate

de | 22/10/2018 | Economic, Local

A aprecia un angajat și a-i arăta acest lucru prin salariu, dar și prin alte recompense, nu reprezintă un moft sau o favoare pe care angajatorul o face, o necesitate. Piața forței de muncă din România este deficitară de ani buni, iar angajații valoroși vor găsi mereu o ușă deschisă și o nouă oportunitate, fie în țarp, fie peste hotare.

Aceste este motivul pentru care inclusiv reprezentanții instituției care se ocupă de piața forței de muncă spun că patronii trebuie și ei să schimbe abordarea, dacă vor ca afacerile lor să meargă. Unul dintre susținătorii acestei abordări este Daniel Chirilă, directorul Agenției Județene pentru Ocuparea Forței de Muncă Neamț.

AJOFM Neamț are periodic consfătuiri cu angajatorii din județ pentru a discuta chestiuni ce țin de buna organizare a activităților economice. În urmă cu câteva săptămâni, Daniel Chirilă spunea că în Roman, patronii din industria confecțiilor „fură” angajați unii de la alții oferindu o majorare salarială simbolică.

Articol scris de Teo Baciu

Jurnalist din 2007, cu experiență în presa locală și națională, bursieră în 2014 a programului "Bursele Europene pentru Jurnaliști în Dialog", coautor al portalului național justitiecurata.ro, premiată de Reprezentanța Comisiei Europene în România în cadrul concursului "Reporter și blogger european".

0 Comentarii

Înaintează un Comentariu

Adresa ta de email nu va fi publicată. Câmpurile obligatorii sunt marcate cu *

Acest site folosește Akismet pentru a reduce spamul. Află cum sunt procesate datele comentariilor tale.