Un amendament depus de un consilier local nu a fost introdus în Hotărârea de Consiliu Local (video)

de | 06/11/2018 | Administrație, Local

În ședința de Consiliul Local de luni, 5 noiembrie, primul proiect de pe ordinea zi privedea modificarea HCL nr. 18/14.02.2008 privind aprobarea Normelor locale în domeniul serviciilor de transport public local. Înainte de votarea proiectului consilierul local Radu Curpăn a cerut ca în HCL să fie trecut intervalul de timp dintre curse, „așa cum era în hotărârea 205 din 28.09.2017”. În respectiva hotărâre din 2017 intervalul de timp era reglementat la 10 minute, axact cum declara și primarul Lucian Micu în conferință de presă în momentul în care anunța că firma Pristyl va investi în mijloace de transport de moderne pentru serviciul de transport public local. Cu toate acestea, Lucian Micu spune clar în intervenția din ședința de consiliu local de luni, că intervalul este de 15 minute, aparend uitând de promisiunea celor 10 minute, specificând și faptul că trebuie specificat „exceptând situațiile de forță majoră”. Amendamentul a fost acceptat și Iulia Havrici a cerut să fie trecut în procesul verbal de ședință și s-a trecut la vot, proiectul trecând cu unanimitate.

Cu toate că amendamentul trebuia trecut în HCL, în forma publicată pe site-ul primăriei Roman, și pe care o puteți consulta mai jos, nu este trecut intervalul orar, ea apărând fix ca în proiectul de hotărâre.

[wp-embedder-pack width=”100%” height=”600px” download=”all” download-text=”” attachment_id=”42207″ /]

Articol scris de Gabriel Baciu

Fost realizator de programe, coordonator muzical și creator de reclame la Radio Nord-Est și Radio Terra; fost realizator de programe la CNS Roman; antreprenor în advertising și publicitate din 2003; membru fondator al săptămânalului Opinia Romașcană; consultant pentru comunicare, advertising și publicitate; grafician și dezvoltator site-uri web.

0 Comentarii

Înaintează un Comentariu

Adresa ta de email nu va fi publicată. Câmpurile obligatorii sunt marcate cu *

Acest site folosește Akismet pentru a reduce spamul. Află cum sunt procesate datele comentariilor tale.