După ce a desființat sportul de performanță, Primăria vrea să organizeze un campionat de fotbal

406

Romașcanii încă nu și-au revenit bine după decizia administrației publice locale de a desființa sportul de performanță – în speță cele două echipe, de fotbal și de handbal – dar, în mod ironic, primarul Micu vrea să organizeze în oraș un campionat de fotbal.

Conform unui comunicat de presă emis de Primăria Roman miercuri, 14 noiembrie, în cadrul unei ședințe de lucru a primarilor care fac parte din Asociația Roman Metropolitan s-a vorbit despre „dorința administrației locale romașcane de a organiza și găzdui un campionat la fotbal la care să se înscrie echipe din toate localitățile din zonă. Turneul ar urma să aibă loc în luna decembrie, CSM Roman fiind organizator.”

Conform documentului, primarii din zona Roman sunt invitați ca, în perioada 19-23 noiembrie, să se se înscrie cu câte o echipă de juniori – de 10, 12 și 14 ani – interesată să participe la ”Cupa Centenar”. Turneul ar urma să se desfășoare în perioada 26 noiembrie – 20 decembrie, în Sala Sporturilor, iar CSM Roman se va ocupa de toate cheltuielile pe care le presupune desfășurarea acestei competiții.

Abonează-te la newsletter!
Nu rata nici o știre! Trimitem un email în fiecare dimineață cu ultimele știri.
Te poți dezabona oricând.

Fii primul care află! Primești notificări imediat ce am publicat un articol.

Lasă un răspuns

Adresa dvs. de e-mail nu va fi publică.

Acest sit folosește Akismet pentru a reduce spamul. Află cum sunt procesate datele comentariilor tale.

Acest site folosește cookies, altfel nu merge. Presupunem că doriți să-l vizitați în continuare, dar puteți renunța dacă doriți. AcceptVezi mai mult