Fără gaz în Dulcești și Roșiori

42

Pentru realizarea unor lucrări specifice la sistemul de distribuţie a gazelor naturale, compania Delgaz Grid anunță că este nevoită să sisteze temporar alimentarea cu gaze naturale luni, 10 decembrie, începând cu ora 08:00, la consumatorii din localităţile Dulceşti şi Roşiori. Delgaz Grid va relua distribuţia gazelor naturale pentru toţi consumatorii din cele două localităţi, începând cu ora 17:00.

Delgaz Grid solicită clienţilor să închidă toate focurile, iar după reluarea distribuţiei gazelor naturale să supravegheze modul de ardere a acestora timp de 30 minute. În cazul în care simt miros specific de gaz, consumatorii sunt rugaţi să anunţe imediat dispeceratul de urgenţă al Delgaz Grid la unul dintre numerele de telefon: 0800.800.928 (număr gratuit, apelabil din principalele reţele de telefonie fixă şi mobilă) sau 0265.200.928 (număr taxabil cu tarif local din reţeaua Telekom şi cu tariful operatorului din toate celelalte reţele de telefonie).

Abonează-te la newsletter!
Nu rata nici o știre! Trimitem un email în fiecare dimineață cu ultimele știri.
Te poți dezabona oricând.

Fii primul care află! Primești notificări imediat ce am publicat un articol.

Lasă un răspuns

Adresa dvs. de e-mail nu va fi publică.

Acest sit folosește Akismet pentru a reduce spamul. Află cum sunt procesate datele comentariilor tale.

Acest site folosește cookies, altfel nu merge. Presupunem că doriți să-l vizitați în continuare, dar puteți renunța dacă doriți. AcceptVezi mai mult