Handbal: încă o fostă jucătoare a CSM Roman semnează cu Corona Brașov

de | 16/01/2019 | Local, Sport

După ce Viktoriia Tymoshenkova a devenit portarul echipei brașovene, a venit rândul pivotului Raluca Agrigoroaie să semneze un contract cu echipa de handbal Corona Braşov. Jucătoarea a ajuns la Braşov imediat după accidentarea  Georgianei Ciuciulete, şi va debuta în tricoul Coronei în meciul cu HC Zalău, care se va disputa vineri, de la ora 17.30, în deplasare.

Preşedintele clubului Corona, Liviu Dragomir, a declarat că se impunea o astfel de mutare, în condiţiile în care accidentarea Georgianei Ciuciulete, jucătoare de bază în lotul Coronei.

„Trebuia să găsim repede o soluţie pentru că accidentarea Georgianei a apărut brusc. Ne bucurăm că am reuşit să o găsim pe Raluca Agrigoroaie, pentru că este o handbalistă cu experienţă care sperăm să ne ajute”

Liviu Dragomir

Luni, clubul braşovean a reuşit să semneze un contract şi cu portarul Viktoriia Tymoshenkova, care a venit tot de la CSM Roman. Şi ea va debuta la meciul cu HC Zalău.

Articol scris de Gabriel Baciu

Fost realizator de programe, coordonator muzical și creator de reclame la Radio Nord-Est și Radio Terra; fost realizator de programe la CNS Roman; antreprenor în advertising și publicitate din 2003; membru fondator al săptămânalului Opinia Romașcană; consultant pentru comunicare, advertising și publicitate; grafician și dezvoltator site-uri web.

0 Comentarii

Înaintează un Comentariu

Adresa ta de email nu va fi publicată. Câmpurile obligatorii sunt marcate cu *

Acest site folosește Akismet pentru a reduce spamul. Află cum sunt procesate datele comentariilor tale.