Cât de periculoasă ar putea deveni interescția E85 cu drumul spre Tămășeni: „Va fi un blocaj total”

2.077

Locuitorii din Tămășeni speră ca noua investiție ce se dezvoltă lângă comuna lor să rezolve și problema intersecției drumului European E85 cu drumul spre Tămășeni – Răchiteni, DJ 201C. Nu este pentru prima data când localnicii atrag atenția asupra acestei interescții, dar autoritățile responsabile nu au făcut mai nimic.

De când sunt primar am făcut N adrese, am avut întâlniri cu ei… Măcar pentru a face niște marcaje. Nici pe mine nu m-au lăsat să fac marcajele, cât ar fi costat niște vopsea până la urmă? Au spus că au proiect și au trecut ani de zile, doar cu promisiuni.”

Ștefan Lucaci, primarul comunei Tămășeni

Primarul Lucaci a adăugat că după ce depozitul logistic Lidl va deveni functional, riscul de accident în acel punct va deveni și mai mare. Iar dacă nu vor fi accidente, cu siguranță vor fi ambuteiaje.

Dacă nu vor face un sens giratoriu sau un alt sistem  de intrare și ieșire va fi un blocaj total. Până la urmă, noi avem ieșire pe drumul de la Luțca, putem ajunge la Roman și pe acolo, dar poate fi peste mână. Însă, decât să stai jumătate de oră la intersecția cu E85… Cel mai indicat ar fi fost un sens giratoriu sau cel puțin semaforizare. Dar ceva vor trebui să facă, pentru că altfel se va bloca totul, vor fi sute de camioane care vor trece prin această intersecție.”

Ștefan Lucaci, primarul comunei Tămășeni

inRoman.ro a scris, de-a lungul timpului, atât despre evenimentele rutiere nedorite ce au avut loc în această intersecție, cât și despre atitudinea pe care au luat-o cetățenii. Cel mai recent, în luna august 2018, au avut loc proteste în acea intersecție, mesajul principal al participanților fiind acela că „nepăsearea ucide”.

Abonează-te la newsletter!
Nu rata nici o știre! Trimitem un email în fiecare dimineață cu ultimele știri.
Te poți dezabona oricând.

Fii primul care află! Primești notificări imediat ce am publicat un articol.

Lasă un răspuns

Adresa dvs. de e-mail nu va fi publică.

Acest sit folosește Akismet pentru a reduce spamul. Află cum sunt procesate datele comentariilor tale.

Acest site folosește cookies, altfel nu merge. Presupunem că doriți să-l vizitați în continuare, dar puteți renunța dacă doriți. AcceptVezi mai mult