Arestat preventiv pentru că și-a agresat familia

de | 08/02/2019 | Actualitate, Rural

Un bărbat a fost arestat preventiv pentru 30 de zile din cauză că și-a agresat partenera și copiii acesteia. S-a întâmplat la Stănița, oamenii legii din această comună fiind sesizați joi, 7 februarie, de către o localnică de 34 de ani că a fost victima furiei concubinului ei.

În urma cercetărilor efectuate, polițiștii au stabilit că femeia este într-o relație de concubinaj cu un bărbat de 40 de ani, din Stănița, care la data de 4 februarie, pe fondul consumului de alcool, ar fi lovit-o atât pe ea cât și pe cei doi fii minori ai acesteia. Din extinderea cercetărilor a reieșit că bărbatul este cercetat în alte trei cauze penale sub aspectul comiterii infracțiunilor de lovire sau alte violențe, lipsire de libertate în mod ilegal și rele tratamente aplicate minorului.

comunicat IPJ Neamț

În urma probatoriului administrat de polițiști, bărbatul a fost reținut pentru 24 de ore și introdus în Centrul de Reținere și Arestare Preventivă din cadrul Inspectoratului de Poliție Județean (IPJ) Neamț, sub aspectul comiterii infracțiunii de violență în familie. Vineri, 8 februarie, bărbatul a fost prezentat instanței cu propunere de arestare preventivă, iar judecătorul a decis că agresorul trebuie să stea după gratii cel puțin pentru următoarele 30 de zile.

Articol scris de Teo Baciu

Jurnalist din 2007, cu experiență în presa locală și națională, bursieră în 2014 a programului "Bursele Europene pentru Jurnaliști în Dialog", coautor al portalului național justitiecurata.ro, premiată de Reprezentanța Comisiei Europene în România în cadrul concursului "Reporter și blogger european".

0 Comentarii

Înaintează un Comentariu

Adresa ta de email nu va fi publicată. Câmpurile obligatorii sunt marcate cu *

Acest site folosește Akismet pentru a reduce spamul. Află cum sunt procesate datele comentariilor tale.