Drumul spre CJ va trece pe la Primăria Roman

de | 11/02/2019 | Administrație, Local

Romașcanii și locuitorii comunelor din zonă care vor avea treabă la Consiliul Județean (CJ) Neamț se vor opri, în curând, la Primăria municipiului Roman. Administrația locală a orașului va pune la dispoziția instituției județene o cameră în sediul palatului administrativ pentru a facilita contactul între cetățeni și CJ Neamț.

Am identificat un spațiu la etajul doi al Primăriei, camera 65. Acest spațiu a fost eliberat și igienizat de către noi, urmează a fi predat spre folosință celor de la Consiliul Județean. Nu știm care va fi programul de funcționare acolo sau cine din instituția de la Piatra-Neamț va veni la Roman pentru a se întâlni cu cetățenii. Noi doar am identificat spațiul pentru a veni în sprijinul oamenilor.”

Lucian Micu, primarul municipiului Roman

Probabil că pe cei de la județ i-a luat prin surprindere rapiditatea cu care s-a găsit spațiul la Roman, fiindcă nu au știut să spună cine și când va veni la noul punct de lucru.

Articol scris de Gabriel Baciu

Fost realizator de programe, coordonator muzical și creator de reclame la Radio Nord-Est și Radio Terra; fost realizator de programe la CNS Roman; antreprenor în advertising și publicitate din 2003; membru fondator al săptămânalului Opinia Romașcană; consultant pentru comunicare, advertising și publicitate; grafician și dezvoltator site-uri web.

0 Comentarii

Înaintează un Comentariu

Adresa ta de email nu va fi publicată. Câmpurile obligatorii sunt marcate cu *

Acest site folosește Akismet pentru a reduce spamul. Află cum sunt procesate datele comentariilor tale.