Drumul spre CJ va trece pe la Primăria Roman

354

Romașcanii și locuitorii comunelor din zonă care vor avea treabă la Consiliul Județean (CJ) Neamț se vor opri, în curând, la Primăria municipiului Roman. Administrația locală a orașului va pune la dispoziția instituției județene o cameră în sediul palatului administrativ pentru a facilita contactul între cetățeni și CJ Neamț.

Am identificat un spațiu la etajul doi al Primăriei, camera 65. Acest spațiu a fost eliberat și igienizat de către noi, urmează a fi predat spre folosință celor de la Consiliul Județean. Nu știm care va fi programul de funcționare acolo sau cine din instituția de la Piatra-Neamț va veni la Roman pentru a se întâlni cu cetățenii. Noi doar am identificat spațiul pentru a veni în sprijinul oamenilor.”

Lucian Micu, primarul municipiului Roman

Probabil că pe cei de la județ i-a luat prin surprindere rapiditatea cu care s-a găsit spațiul la Roman, fiindcă nu au știut să spună cine și când va veni la noul punct de lucru.

Abonează-te la newsletter!
Nu rata nici o știre! Trimitem un email în fiecare dimineață cu ultimele știri.
Te poți dezabona oricând.

Fii primul care află! Primești notificări imediat ce am publicat un articol.

Lasă un răspuns

Adresa dvs. de e-mail nu va fi publică.

Acest sit folosește Akismet pentru a reduce spamul. Află cum sunt procesate datele comentariilor tale.

Acest site folosește cookies, altfel nu merge. Presupunem că doriți să-l vizitați în continuare, dar puteți renunța dacă doriți. AcceptVezi mai mult