Siguranța romașcanilor, în funcție de calculele de la Finanțe

38

Romașcanii au reclamat în mai multe rânduri fapte antisociale în oraș și au acuzat, totodată, autoritățile, că nu fac mai nimic pentru a crește gradul de siguranță în Roman. Primarul a răspuns marți, 12 februarie, că o preocupare există. Doar că demersurile au rămas, deocamdată, fără răspuns favorabil.

Am trimis până acum cel puțin trei adrese către Prefectura Neamț în care le solicit luarea de măsuri urgente pentru prevenirea faptelor antisociale și a infracționalității la nivelul municipiului Roman. Avem demersuri începute de mai bine de un an și jumătate pentru crearea unui detașament de jandrmi la nivelul  municipiului Roman, cu 32 de cadre militare. Din păcate, acest demers este blocat undeva la Ministerul de Finanțe, la nivelul Guvernului. Eu am făcut adrese pentru acest detașament și pentru suplimentarea numărului de polițiști din cadrul Poliției Naționale.”

Lucian Micu, primarul municipiului Roman

Este simplu de anticipat, așadar, că nevoia de siguranță a romașcanilor va mai avea de așteptat până când vor ieși calculele celor de la Ministerul de Finanțe.  

Abonează-te la newsletter!
Nu rata nici o știre! Trimitem un email în fiecare dimineață cu ultimele știri.
Te poți dezabona oricând.

Fii primul care află! Primești notificări imediat ce am publicat un articol.

Lasă un răspuns

Adresa dvs. de e-mail nu va fi publică.

Acest sit folosește Akismet pentru a reduce spamul. Află cum sunt procesate datele comentariilor tale.

Acest site folosește cookies, altfel nu merge. Presupunem că doriți să-l vizitați în continuare, dar puteți renunța dacă doriți. AcceptVezi mai mult