Până pe 15 martie putem sprijini sportul de performanță romașcan

de | 14/02/2019 | Local, Sport

Echipa de fotbal feminin „Vulpițele Galbene” se pregătește, în această perioadă, pentru returul de campionat ce va începe peste aproximativ o lună de zile. Vulpițele se află în program de pregătire și de curând au jucat pe stadionul Constantinescu Nehoi un meci de pregătire în compania echipei masculine de fotbal  a Liceului cu Program Sortiv Roman, grupa 2005 – 2006. Patrida s-a terminat cu o remiză, scor 3 – 3, dar antrenorii au putut observa care sunt efectele vacanței asupra jucătorilor.

Având în vedere că suntem la începutul perioadei depregătire , consider că stăm mulțumitor atât ca nivel de pregătire fizică, cât și ca nivel tehnico-tactic. Am mai avea nevoie de două întăriri, dar majoritatea jucătoarelor sunt prinse la alte echipe, iar bugetul nu ne permite să facem transferuri. Drept pentru care vom încerca să abordăm returul de campiont cu lotul pe care îl avem și avem ca obiectiv menținerea în Liga a II-a.

prof. Adelin Tălmăcel, antrenorul principal ACS Vulpițele Galbene

Pe 17 martie , Vulpițele Galbene vor juca în deplasare la Odorheiu Secuiesc. Va fi un test dur, echipa gazdă, Vasas 2 Femin Odorhei, fiind la acest moment lider al Ligii a II-a, seria 1, dar jucătoarele de la Roman – care se află pe a cincea poziție a clasamentului – vor lupta pentru a aduce acasă cel puțin un punct.

Iubitorii sportului de performanță pot sprijini echipa de fotbal feminin din  Roman prin direcționarea a 2% din impozitul pe venit către Asociația Club Sportiv „Vulpițele Gabelene”. Persoanele care au obținut, în anul 2018, venituri din salarii, activități independente sau pensii, au dreptul până pe 15 martie de a direcționa acest procent pentru a susține asociații și fundații.  Acest gest nu este o sponsorizare sau o donație, suma în cauză fiind oricum oprită de stat, chiar dacă persoana ce realizează venitul nu optează pentru a da cei 2% către o organizație nonguvernamentală.

Articol scris de Teo Baciu

Jurnalist din 2007, cu experiență în presa locală și națională, bursieră în 2014 a programului "Bursele Europene pentru Jurnaliști în Dialog", coautor al portalului național justitiecurata.ro, premiată de Reprezentanța Comisiei Europene în România în cadrul concursului "Reporter și blogger european".

0 Comentarii

Înaintează un Comentariu

Adresa ta de email nu va fi publicată. Câmpurile obligatorii sunt marcate cu *

Acest site folosește Akismet pentru a reduce spamul. Află cum sunt procesate datele comentariilor tale.