Fără gaz pe nouă străzi din Roman

de | 19/02/2019 | Local, Util

Delgaz Grid informează că, în scopul efectuării de lucrări specifice la sistemul de distribuţie a gazelor naturale, este nevoită să sisteze alimentarea cu gaze naturale miercuri, 20 februarie, începând cu ora 08.30, la consumatori de pe nouă străzi din municipiul Roman.

Reluarea alimentării cu gaze naturale se va efectua treptat, cel mai probabil începând cu ora 16.00. Romașcanii afectați de lipsa gazelor natural sunt cei care locuiesc pe străzile Cuza Vodă, Dumbrava Roşie, Smârdan, M. Kogălniceanu, Ştefan cel Mare, Dobrogeanu Gherea, Elena Doamna, Oituz şi bd-ul Republicii

Compania solicită consumatorilor să închidă toate focurile, iar după reluarea distribuţiei gazelor naturale să supravegheze modul de ardere a acestora timp de 30 minute. În cazul în care simt miros specific de gaz, consumatorii sunt rugaţi să anunţe imediat dispeceratul de urgenţă al Delgaz Grid la unul dintre numerele de telefon:

  • 0800.800.928 (număr gratuit, apelabil din principalele reţele de telefonie fixă şi mobilă)
  • 0265.200.928 (număr taxabil cu tarif local din reţeaua Telekom şi cu tariful operatorului din toate celelalte reţele de telefonie).

Articol scris de Teo Baciu

Jurnalist din 2007, cu experiență în presa locală și națională, bursieră în 2014 a programului "Bursele Europene pentru Jurnaliști în Dialog", coautor al portalului național justitiecurata.ro, premiată de Reprezentanța Comisiei Europene în România în cadrul concursului "Reporter și blogger european".

0 Comentarii

Înaintează un Comentariu

Adresa ta de email nu va fi publicată. Câmpurile obligatorii sunt marcate cu *

Acest site folosește Akismet pentru a reduce spamul. Află cum sunt procesate datele comentariilor tale.