presshub.ro: Milioane de euro, fonduri europene, îngropate de Primăria Craiova în modernizarea Parcului „Nicolae Romanescu”

de | 21/02/2019 | Bani Europeni

Cheltuielile de reamenajare a Parcului „Nicolae Romanescu” din Craiova, cel mai mare parc natural din Estul Europei, au produs o gaură de milioane de euro în bugetul primăriei, generată de depunerea cu întârziere a proiectului dedicat pe vechiul POR. Pentru a-și recupera din bani europeni fondurile cheltuite din bugetul local, municipalitatea a depus alt proiect, pe noul POR. După ce lucrările s-au executat, proiectele s-au limpezit și banii s-au cheltuit, au rămas întrebări esențiale care cer câte un răspuns: avea nevoie Parcul Nicolae Romanescu de sistem de canalizare, de o sumedenie de stâlpi de iluminat, montați din 15 în 15 metri, și de nici mai mult nici mai puțin de 99 de camere de supraveghere?Primăria Craiova a aplicat pe POR 2007-2013 pentru amenajarea unuia dintre cele mai mari parcuri naturale din Europa, însă a obținut finanțare doar pentru o parte din lucrările contractate.Din cauză că primăria a depus foarte târziu…

Citește tot articolul!

pentru disclaimerArticol realizat pentru PressHub.ro în cadrul proiectului “Cohesion Policy: Better Understanding, Reporting, Dissemination”, cofinanțat de UE prin DG Regio. Informațiile prezentate nu reprezintă poziția oficială a UE. Întreaga răspundere asupra corectitudinii și coerenței informațiilor prezentate revine autorului.

Articol scris de inRoman.ro

Cotidian online independent.

0 Comentarii

Înaintează un Comentariu

Adresa ta de email nu va fi publicată. Câmpurile obligatorii sunt marcate cu *

Acest site folosește Akismet pentru a reduce spamul. Află cum sunt procesate datele comentariilor tale.