Primăria Horia „recrutează” viitori sportivi

de | 28/02/2019 | Rural, Sport, Util

Primăria comunei Horia vrea să investească în activitățile sportive ale copiilor din localitate. În colaborare cu echipa de fotbal AS Victoria Horia, administrația locală a comunei invită copiii cu vârste între 6 și 14 ani la o preselecție la fotbal.

Preselecția se adresează atât băieților cât și fetelor care iubesc sportul-rege și va avea loc duminică, 17 martie, începând cu ora 10.00, pe terenul de fotbal de la Cotu Vameș.

Din acest an ne dorim să oferim copiilor din comuna Horia posibilitatea de a fi cooptați și spre activități sportive. Astfel, copiii cu vârsta cuprinsă între 6 – 14 ani pot participa, în primă fază, la o preselecție pe care o vom organiza pe terenul de fotbal Parc Zăvoi, la intrarea în satul Cotu-Vameș. De grupele formate se va ocupa domnul Valerian Avram. Important de știut este faptul că nu se va percepe nicio taxă. La preselecții, obligatoriu copilul trebuie să fie însoțit de unul din părinți.

Cristian Baciu, primarul comunei Horia

La preselecție, copiii vor trebui să poarte echipament sportiv și încălțăminte adecvată. Toate costurile desfășurării activității sportive a copiilor vor fi suportate de Primăria Horia.

Articol scris de Teo Baciu

Jurnalist din 2007, cu experiență în presa locală și națională, bursieră în 2014 a programului "Bursele Europene pentru Jurnaliști în Dialog", coautor al portalului național justitiecurata.ro, premiată de Reprezentanța Comisiei Europene în România în cadrul concursului "Reporter și blogger european".

0 Comentarii

Înaintează un Comentariu

Adresa ta de email nu va fi publicată. Câmpurile obligatorii sunt marcate cu *

Acest site folosește Akismet pentru a reduce spamul. Află cum sunt procesate datele comentariilor tale.