Teatrul de luni: „Te rog, salvează-mă!”

de | 28/02/2019 | Cultură, Local

Trupa de teatru „Dan Alecsandru” va aduce luni, 4 martie, în fața spectatorilor o comedie care a încântat publicuri din toate colțurile țării. Piesa „Te rog, salvează-mă!” este semnată de Radu Vatavu și a fost prezentată la mai multe festivaluri din țară.  

 „Când unii vor să scape de o relație pe care nu o doresc, alții luptă, chiar plătind cu bani, să obțină dragostea altcuiva iar alții se plâng că le-a lipsit afecțiunea, în timp ce alții… Uf! E complicat de explicat ce anume se întâmplă pe scenă! „Te rog, salvează-mă!” este o piesă complexă, cu intrigi, gelozie, trădare și secrete ca-n telenovele. Vă așteptăm în număr cât mai mare, la Cercul Militar Roman!

– prezentarea piesei de teatru

Distribuția, în ordinea intrării în scenă: Gheorghita Iancu, Mariana Vatavu, Radu Vatavu, Maria Bejan, Alexandru Lezeu, Silvia Coșnete, Sorin Cobuz, Camelia Duca, Maria Levărdă. Spectacolul va începe la ora 18.00, iar intrarea este liberă.

Articol scris de Teo Baciu

Jurnalist din 2007, cu experiență în presa locală și națională, bursieră în 2014 a programului "Bursele Europene pentru Jurnaliști în Dialog", coautor al portalului național justitiecurata.ro, premiată de Reprezentanța Comisiei Europene în România în cadrul concursului "Reporter și blogger european".

0 Comentarii

Înaintează un Comentariu

Adresa ta de email nu va fi publicată. Câmpurile obligatorii sunt marcate cu *

Acest site folosește Akismet pentru a reduce spamul. Află cum sunt procesate datele comentariilor tale.