Jurnaliștii și scriitorii din turism vor fi premiați la Roman

de | 06/05/2019 | Actualitate, Local

În perioada 9 – 11 mai, municipiul Roman va fi gazda Galei Asociației Jurnaliștilor și Scriitorilor de Turism din România. A XXV-a ediție a acestui eveniment are loc sub motto-ul „Turismul, de la relaxare, cultural și social, la profit economic” și se va desfășura în sala de festivități a Primăriei, cu sprijinul administrației locale și al celei județene.

Joi, 9 mai, începând cu ora 16.00, va avea loc simpozionul „Cultură, credință, ospeție – sinergii turistice profitabile”, care-și propune să ilustreze personalitatea culturală și turistică a județului Neamț, a municipiului Roman și a împrejurimilor.

Vineri, 10 mai, de la ora 17.00, tot în sala de festivități a Primăriei, va avea loc gala de premiere a Asociației Jurnaliștilor și Scriitorilor de Turism din România.

Articol scris de Teo Baciu

Jurnalist din 2007, cu experiență în presa locală și națională, bursieră în 2014 a programului "Bursele Europene pentru Jurnaliști în Dialog", coautor al portalului național justitiecurata.ro, premiată de Reprezentanța Comisiei Europene în România în cadrul concursului "Reporter și blogger european".

0 Comentarii

Înaintează un Comentariu

Adresa ta de email nu va fi publicată. Câmpurile obligatorii sunt marcate cu *

Acest site folosește Akismet pentru a reduce spamul. Află cum sunt procesate datele comentariilor tale.