Pistă de alergare pe stadionul Moldova

de | 06/05/2019 | Administrație, Local, Sport

După ce romașcanii s-au plâns în nenumărate rânduri despre lipsa unui spațiu adecvat în care să alerge, primarul Lucian Micu promite amenajarea unei piste de zgură.

În perioada imediat următoare vom amenaja o pistă de alergare pe zgură pe stadionul Moldova. Accesul celor care vor dori să alerge va fi făcut pe poarta II, cea dinspre ștrand. Astfel, romașcanii se vor putea bucura și de ceea ce oferă complexul de agrement.”

Lucian Micu, primarul municipiului Roman

Primarul a precizat, însă, că celelalte planuri de modernizare privind stadionul Moldova nu vor puse în aplicare deocamdată.

Bugetul Romanului a fost grav prejudiciat de deciziile Guvernului, iar aceste proiecte trebuie să mai aștepte. Nu am abandonat ideea, dar trebuie să identificăm sursa de finanțare.”

Lucian Micu

Săptămâna aceasta, de la stadionul Moldova se va da startul unui cross organizat cu ocazia zilei Europei.

Articol scris de Teo Baciu

Jurnalist din 2007, cu experiență în presa locală și națională, bursieră în 2014 a programului "Bursele Europene pentru Jurnaliști în Dialog", coautor al portalului național justitiecurata.ro, premiată de Reprezentanța Comisiei Europene în România în cadrul concursului "Reporter și blogger european".

0 Comentarii

Înaintează un Comentariu

Adresa ta de email nu va fi publicată. Câmpurile obligatorii sunt marcate cu *

Acest site folosește Akismet pentru a reduce spamul. Află cum sunt procesate datele comentariilor tale.