Liberalii se reunesc în Neamț de ziua Europei

de | 06/05/2019 | Județean

Liberalii din tot județul, fie că este vorba despre membri de partid sau doar simpatizanți. sunt așteptați joi, 9 mai, de ziua Europei, la un eveniment politic în cadrul căruia candidații pentru Parlamentul European vor prezenta proiectele pentru următorii cinci ani.

Sub motto-ul „E timpul Neamțului”, evenimentul va avea loc la Sala Polivalentă din municipiul Piatra Neamț , începând cu ora 18.00.

Liderii liberali care vor participa la manifestare sunt președintele Partidului Național Liberal – Ludovic Orban, președintele PNL Neamț – Mugur Cozmanciuc, Rareș Bogdan și alți candidați liberali la alegerile europarlamentare, lideri naționali, lideri PNL Neamț, parlamentari, primari, consilieri județeni și locali din județul Neamț.

Articol scris de Teo Baciu

Jurnalist din 2007, cu experiență în presa locală și națională, bursieră în 2014 a programului "Bursele Europene pentru Jurnaliști în Dialog", coautor al portalului național justitiecurata.ro, premiată de Reprezentanța Comisiei Europene în România în cadrul concursului "Reporter și blogger european".

0 Comentarii

Înaintează un Comentariu

Adresa ta de email nu va fi publicată. Câmpurile obligatorii sunt marcate cu *

Acest site folosește Akismet pentru a reduce spamul. Află cum sunt procesate datele comentariilor tale.