Cum se vede la PSD Roman condamnarea lui Dragnea

de | 27/05/2019 | Justiție, Local, Politică

Condamnarea liderului PSD, Liviu Dragnea, la închisoare cu executare, nu a rămas fără ecou în rândurile social-democraților romașcani.

Președintele PSD Roman confirmă unda de șoc pe care au resimțit-o social-democrații, dar spune că partidul este puternic și va rezista.

Evident că există un semn de întrebare cu privire la condamnarea lui Liviu Dragnea azi, la doar o zi de la alegeri. Dacă PSD ar fi câștigat alegerile, oare ce s-ar fi întâmplat azi la instanță? Este o întrebare pe care nu avem cum să nu o formulăm. Pe de altă parte, PSD va merge înainte. Suntem puternici, suntem uniți și acest lucru se va vedea. Urmează ședința Comitetului Executiv și alte întâlniri cu noi, parlamentarii, pentru a stabili pașii pe care îi vom face.

senator Dan Manoliu, președinte PSD Roman

Articol scris de Teo Baciu

Jurnalist din 2007, cu experiență în presa locală și națională, bursieră în 2014 a programului "Bursele Europene pentru Jurnaliști în Dialog", coautor al portalului național justitiecurata.ro, premiată de Reprezentanța Comisiei Europene în România în cadrul concursului "Reporter și blogger european".

0 Comentarii

Înaintează un Comentariu

Adresa ta de email nu va fi publicată. Câmpurile obligatorii sunt marcate cu *

Acest site folosește Akismet pentru a reduce spamul. Află cum sunt procesate datele comentariilor tale.