presshub.ro: Banii europeni bagă viteză în transportul public

de | 12/06/2019 | Bani Europeni

Asigurarea confortului pasagerilor, de la condițiile de călătorie până la unda verde în trafic pentru autobuze și tramvaie, este „cheia” pentru impunerea mijloacelor de transport în comun în traficul tot mai aglomerat din orașe. Cum pun în aplicare acest plan Primăriile Cluj-Napoca și Oradea.Într-un oraș precum cele care înconjoară Bucureștiul la o distanță suficient de mare încât să nu fie „aspirate” de Capitală, tendința este ca traficul să se aglomereze – chiar și atunci când efectivul populației stagnează. Pentru că nu poate să lărgească străzile existente, administrația locală are la îndemână mai multe soluții. Una dintre ele este șoseaua de centură, care scoate traficul greu din oraș, dar și traficul ușor care preferă să ocolească intersecțiile aglomerate. Un sistem de management al traficului bine pus la punct poate să facă minuni, degajând arterele și intersecțiile importante….

Citește tot articolul!

pentru disclaimerArticol realizat pentru PressHub.ro în cadrul proiectului “Cohesion Policy: Better Understanding, Reporting, Dissemination”, cofinanțat de UE prin DG Regio.
Informațiile prezentate nu reprezintă poziția oficială a UE. Întreaga răspundere asupra corectitudinii și coerenței informațiilor prezentate revine autorului.

Articol scris de inRoman.ro

Cotidian online independent.

0 Comentarii

Înaintează un Comentariu

Adresa ta de email nu va fi publicată. Câmpurile obligatorii sunt marcate cu *

Acest site folosește Akismet pentru a reduce spamul. Află cum sunt procesate datele comentariilor tale.