Poliția Roman este în doliu

de | 17/06/2019 | Actualitate, Local

Polițiștii romașcani sunt în doliu. Colegul lor, agentul Mihai Cristian Pal, a decedat la doar 49 de ani, cel mai probabil în urma unui infarct.

Primii care au reacționat public au fost polițiștii din cadrul sindicatului Europol Neamț.

Moartea a mai „pensionat” un politist! Pal Mihai, din cadrul IPJ Neamț, a decedat azi noapte în locuința personală. Inima lui a refuzat să mai bată. Au obosit-o cei aproape 30 de ani scurși de când a îmbracat prima dată uniforma de om al legii. Povara grea de pe umerii lui, anii petrecutț in strada în frig și ploaie, noptțle nedormite pentru un spor financiar care acoperea o parte dintre cheltuielile familiei, privațiunile și restricțiile vieții de polițist l-au trimis la ceruri prea devreme, la doar 49 de ani. Dumnezeu sigur te iartă, om bun ai fost și iubitor. Adio, drag coleg!

sindicat Europol Neamț

Agentul de poliție Mihai Pal a fost, pentru mai mulți ani, membru în cadrul Biroului de Circulație al Poliției municipiului Roman. Din 2006, el a făcut parte din rândul oamenilor legii care au vegheat la ordinea publică în oraș.

Mihai Pal

Articol scris de Teo Baciu

Jurnalist din 2007, cu experiență în presa locală și națională, bursieră în 2014 a programului "Bursele Europene pentru Jurnaliști în Dialog", coautor al portalului național justitiecurata.ro, premiată de Reprezentanța Comisiei Europene în România în cadrul concursului "Reporter și blogger european".

0 Comentarii

Înaintează un Comentariu

Adresa ta de email nu va fi publicată. Câmpurile obligatorii sunt marcate cu *

Acest site folosește Akismet pentru a reduce spamul. Află cum sunt procesate datele comentariilor tale.