Schimbări la USR Neamț

de | 17/06/2019 | Județean, Politică

Membrii USR Neamț și-au ales o nouă conducere. Conferința de alegeri s-a impus după ce fostul președinte al filialei județene, Radu Samson, a anunțat că demisionează.

Membrii USR Neamț l-au ales președinte al organizației județene pe deputatul Iulian Bulai. Noul Birou Județean va fi format din președintele Iulian Bulai și vicepreședinții Ramona Tofan – președinte USR Piatra Neamț, Florin Zaharia – vicepreședinte USR Piatra Neamț, Bogdan Sava – membru USR Roman, Manuel Iacob – vicepreședinte USR Piatra Neamț, Cristina Năsoi – vicepreședinte USR Piatra Neamț și Octavian Pârțac – președintele USR Tămășeni.   

Revin la conducerea USR Neamț cu planuri concrete de dezvoltare a filialei județene și cu gândul de a coordona realizarea unui plan de guvernare locală pentru alegerile de anul viitor. USR Neamț a trecut până acum printr-o perioadă de stabilitate cu multă implicare la nivel local și a crescut frumos. Este motivul pentru care, alături de colegii mei, îi mulțumim fostului președinte, Radu Samson, pentru aportul său. Urmează o perioadă grea pentru noi, trebuie să gestionăm un val mare de persoane care doresc să ni se alăture și să continuăm să creștem. Ultimele rezultate ne dau speranțe că am devenit importanți în județul Neamț, iar datoria noastră este să creștem responsabil și să găsim oameni competenți și cu bune intenții pe care să îi prezentăm nemțenilor la alegerile locale din 2020.”

deputatul Iulian Bulai, președintele USR Neamț

Articol scris de Teo Baciu

Jurnalist din 2007, cu experiență în presa locală și națională, bursieră în 2014 a programului "Bursele Europene pentru Jurnaliști în Dialog", coautor al portalului național justitiecurata.ro, premiată de Reprezentanța Comisiei Europene în România în cadrul concursului "Reporter și blogger european".

0 Comentarii

Înaintează un Comentariu

Adresa ta de email nu va fi publicată. Câmpurile obligatorii sunt marcate cu *

Acest site folosește Akismet pentru a reduce spamul. Află cum sunt procesate datele comentariilor tale.