Mini salon auto în Roman

de | 21/06/2019 | Actualitate, Local

La acest final de săptămână, romașcanii pot vedea, testa și cumpăra mașini noi chiar din centrul orașului. Trei dealeri auto, ce reprezintă opt mărci, și-au aliniat ultimele noutăți și ultimele oferte lângă statuia lui Roman Mușat, printre atracții find ultimul Peugeot 508 și electricul Volkswagen ID.3.

Expozanții sunt: Autopark Deutsch -cu mărcile Peugeot și Citroen-, Auto Moldova -cu Dacia și Renault- și Cybernet Auto Center -cu Volkswagen, Skoda și Audi.

Articol scris de Gabriel Baciu

Fost realizator de programe, coordonator muzical și creator de reclame la Radio Nord-Est și Radio Terra; fost realizator de programe la CNS Roman; antreprenor în advertising și publicitate din 2003; membru fondator al săptămânalului Opinia Romașcană; consultant pentru comunicare, advertising și publicitate; grafician și dezvoltator site-uri web.

0 Comentarii

Înaintează un Comentariu

Adresa ta de email nu va fi publicată. Câmpurile obligatorii sunt marcate cu *

Acest sit folosește Akismet pentru a reduce spamul. Află cum sunt procesate datele comentariilor tale.

Ultimele articole

Document: Crește tariful la apă și canalizare

Tarifele pe care romașcanii le vor plăti pentru serviciile de apă și canalizare se vor majora, începând cu luna viitoare. “Cadoul de Paște” a fost votat de adunarea generală a Asociației de Dezvoltare Intercomunitară AquaNeamț...

Locuri de muncă în Roman

Direcția Locală de Ocupare a Forței de Muncă a făcut publice locurile de muncă disponibile la...

se incarca

Cele mai citite articole

se incarca