Program prelungit la Pașapoarte

de | 24/06/2019 | Județean, Social, Util

Numărul mare de nemțeni care vor să își facă pașaport în această vară a dus la o decizie de prelungire a programului de lucru la Serviciul Pașapoarte timp de două ore pe zi, în perioada 24 iunie – 16 august

O astfel de decizie s-a luat și în alte 30 de județe din țară, autoritățile dorind să mențină ritmul de 10 de zile lucrătoare pentru eliberarea unui pașaport. 

Tot pentru evitarea aglomerației la depunerea cererilor de eliberare a pașaportului, reamintim solicitanților că au posibilitatea de a se programa online, pe site-ul epasapoarte.ro, iar pentru a nu mai sta la coadă pentru a ridica pașaportul, a fost introdusă posibilitatea expedierii pașaportului simplu electronic prin poștă. De asemenea, cetățenii pot verifica stadiul cererii lor la adresa https://epasapoarte.ro/verifica/, existând posibilitatea ca acesta să fie eliberat mai devreme decât termenul comunicat la depunerea solicitării.

comunicat de presă Ministerul Afacerilor Interne

inRoman.ro a scris, în urmă cu scurt timp, despre programul aglomerat de la Serviciul de Pașapoarte Neamț și despre programările online, care se fac cu multe săptămâni în avans (citește aici ce taxe trebuie plătite și documentele necesare pentru eliberarea unui pașaport). 

Articol scris de Teo Baciu

Jurnalist din 2007, cu experiență în presa locală și națională, bursieră în 2014 a programului "Bursele Europene pentru Jurnaliști în Dialog", coautor al portalului național justitiecurata.ro, premiată de Reprezentanța Comisiei Europene în România în cadrul concursului "Reporter și blogger european".

0 Comentarii

Înaintează un Comentariu

Adresa ta de email nu va fi publicată. Câmpurile obligatorii sunt marcate cu *

Acest site folosește Akismet pentru a reduce spamul. Află cum sunt procesate datele comentariilor tale.