Social-democrații nemțeni vor vota “liber” la Congresul PSD

de | 28/06/2019 | Județean, Politică

Cei aproape 100 de delegați din Neamț (din care cinci romașcani) care vor merge mâine, 29 iunie, la Congresul extraordinar al PSD vor vota, fiecare, după cum îi va dicta conștiința. Președintele PSD Roman a afirmat că nu există nicio decizie unitară la nivelul filialei. 

Nu mergem să dăm un vot clar cuiva anume. S-a vorbit de multe ori despre a vota fiecare cum dorește și așa vom face. Mai important este ca cei care vor câștiga mâine să vină cu soluții. Îmi doresc ca viitoarea echipă de conducere să aibă discuții cu toți liderii locali, să stabilească un program de lucru foarte bine structurat pentru alegerile prezidențiale și, nu în ultimul rând, să înceapă o analiză detaliată a rezultatelor alegerilor europarlamentare. O analiză sinceră, din care să reiasă soluții pentru scrutinul din această toamnă.

senator Dan Manoliu, președinte PSD Roman

Candidații PSD pentru funcția de președinte:

  • Viorica Dăncilă, Şerban Nicolae, Liviu Pleșoianu, Ecaterina Andronescu.

Candidaţii pentru funcția de preşedinte executiv al partidului:

  • Daniel Suciu, Daniel Florea, Sorin Bota

Candidații pentru funcţia de secretar general al PSD:

  • Gabriel Petrea, Mihai Fifor, Codrin Ştefănescu, Felix Stroe şi Rodica Nassar.

Congresul extraordinar al PSD a fost convocat de conducerea interimară a partidului după ce liderul social-democraților, Liviu Dragnea, a fost condamnat pe 27 mai la închisoare cu executare.

Articol scris de Teo Baciu

Jurnalist din 2007, cu experiență în presa locală și națională, bursieră în 2014 a programului "Bursele Europene pentru Jurnaliști în Dialog", coautor al portalului național justitiecurata.ro, premiată de Reprezentanța Comisiei Europene în România în cadrul concursului "Reporter și blogger european".

0 Comentarii

Înaintează un Comentariu

Adresa ta de email nu va fi publicată. Câmpurile obligatorii sunt marcate cu *

Acest site folosește Akismet pentru a reduce spamul. Află cum sunt procesate datele comentariilor tale.