Romanul va avea din nou echipă de handbal

de | 01/07/2019 | Local, Sport

Romașcanii vor avea din nou ocazia să meargă la meciuri în Sala Polivalentă pentru a susține o echipă de handbal feminin care să aparțină orașului. În ceastă perioadă, CSM Roman face demersuri pentru a înscrie echipa de handbal feminin în Divizia A, discuțiile cu oficialii Federației Române de Handbal fiind deja începute. 

Vrem ca începând cu sezonul acesta, 2019 – 2020, CSM Roman să poată participa în campionat. Pentru această echipă avem deja buget alocat, este vorba despre 150.000 de lei. Vom avea jucătoare de la LPS Roman și, posibil, vom aduce jucătoare de la Centrul de excelențp de la Iași, acolo unde am înțeles că activitatea acestui centru s-a suspendat.”

Lucian Micu, primarul municipiului Roman

Întrebat dacă această decizie de a reface o echipă de handbal feminin la Roman atât de repede – după ce echipa CSM Roman care evolua în Liga Națională a fost desființată de pe o zi pe alta – nu înseamnă că hotărârea de acum câteva luni a fost una pripită, primarul Micu a declarat: “În niciun caz. Dacă nu o retrăgeam atunci, anul acesta sigur nu mai aveam bani. Deși dură  și tristă, decizia a fost necesară.

Articol scris de Teo Baciu

Jurnalist din 2007, cu experiență în presa locală și națională, bursieră în 2014 a programului "Bursele Europene pentru Jurnaliști în Dialog", coautor al portalului național justitiecurata.ro, premiată de Reprezentanța Comisiei Europene în România în cadrul concursului "Reporter și blogger european".

0 Comentarii

Înaintează un Comentariu

Adresa ta de email nu va fi publicată. Câmpurile obligatorii sunt marcate cu *

Acest site folosește Akismet pentru a reduce spamul. Află cum sunt procesate datele comentariilor tale.