Locuri de muncă: se caută administratori de asociații de proprietari

de | 06/07/2019 | Economic, Local, Social

Printre locurile de muncă vacante cel mai recent înregistrate la Agenția Locală pentru Ocuparea Forței de Muncă (ALOFM) Roman se numără și 10 posturi de administratori pentru asociații de proprietari din oraș. Condițiile pentru a ocupa unul dintre aceste posturi sunt: studii medii și vechime minim 1 an în domeniu.

De precizat că noua Lege privind înființarea, organizarea și funcționarea asociațiilor de proprietari și administrarea condominiilor nr. 196/2018 precizează că persoanele care doresc să devină administratori de condominii trebuie să se prezinte la examenul de atestare cu un certificat de calificare profesională. Aceste atestate sunt valabile 4 ani.

Primarul municipiului Roman a precizat că va organiza examenul pentru (re)atestarea administratorilor de asociații de proprietari în această toamnă.

Articol scris de Teo Baciu

Jurnalist din 2007, cu experiență în presa locală și națională, bursieră în 2014 a programului "Bursele Europene pentru Jurnaliști în Dialog", coautor al portalului național justitiecurata.ro, premiată de Reprezentanța Comisiei Europene în România în cadrul concursului "Reporter și blogger european".

0 Comentarii

Înaintează un Comentariu

Adresa ta de email nu va fi publicată. Câmpurile obligatorii sunt marcate cu *

Acest site folosește Akismet pentru a reduce spamul. Află cum sunt procesate datele comentariilor tale.