Reorganizări la PNL Roznov și Răucești

de | 01/08/2019 | Județean, Politică

Biroul Politic Județean PNL Neamț anunță, printr-un comunicat de presă, că a decis dizolvarea Birourilor Politice ale organizațiilor PNL Roznov și Răucești. Totodată, s-a decis ca Daniel Vasiliu să fie numit președinte interimar la PNL Roznov, iar Mihai Stoica să fie președinte interimar la PNL Răucești.

Obiectivul asumat al noilor președinți este pregătirea celor două organizații pentru alegerile prezidențiale și locale, dar și obținerea victoriei pentru PNL în cele două comune.

Le mulțumesc colegilor din Biroul Politic Județean pentru încrederea acordată. Este o responsabilitate pe care mi-am asumat-o pentru că am colaborat bine cu echipa liberală de la Roznov. Sunt convins că o vom face și pe viitor și vom obține votul de încredere al nemțenilor din Roznov, pentru a câștiga alegerile prezidențiale și pe cele locale. Îi aștept în echipă pe toți cei care își doresc să se implice în bunul mers al comunității și al țării.”

Daniel Vasiliu, președinte interimar PNL Roznov

Mă voi concentra pe obiectivele care au fost stabilite: câștigarea alegerilor prezidențiale și ale alegerilor locale. Va fi o muncă de echipă, dar sunt convins că cetățenii vor vedea că avem soluții și ne vor acorda votul de încredere.”

Mihai Stoica, președinte interimar PNL Răucești

Liberalii nemțeni au mai făcut schimbări, săptămânile trecute, schimbări și în alte filiale locale din județ, ca urmare a analizei rezultatelor de la alegerile europarlamentare din 26 mai.

Articol scris de Teo Baciu

Jurnalist din 2007, cu experiență în presa locală și națională, bursieră în 2014 a programului "Bursele Europene pentru Jurnaliști în Dialog", coautor al portalului național justitiecurata.ro, premiată de Reprezentanța Comisiei Europene în România în cadrul concursului "Reporter și blogger european".

0 Comentarii

Înaintează un Comentariu

Adresa ta de email nu va fi publicată. Câmpurile obligatorii sunt marcate cu *

Acest site folosește Akismet pentru a reduce spamul. Află cum sunt procesate datele comentariilor tale.