Ghiozdane și rechizite gratuite pentru elevi romașcani

de | 18/08/2019 | Administrație, Educație, Local

Peste 100 de elevi care au domiciliul în municipiul Roman vor primi ghiozdane echipate complet, dacă un proiect al primarului Micu va trece de votul consilierilor locali în ședința ordinară din 22 august.

Proiectul se referă la campania “Te ajut să înveți”, aflată la a șasea ediție și în cadrul căreia elevii buni la învățătură, dar cu o situație materială nu foarte bună, primesc un ghiozdan/geantă de școală, cu tot cu penar, instrumente de scris si caiete necesare pentru un an școlar.

Suma propusă a fi alocată ediției din acest an a campaniei este de 30.000 lei, dar în proiect nu se precizează un număr al elevilor care vor beneficia de acest ghiozdan echipat, ci doar că beneficiarii vor fi aleși “în baza propunerilor ce vor fi înaintate Municipiului Roman de către instituțiile de învățământ romașcane înaintea începerii anului școlar.

Articol scris de Teo Baciu

Jurnalist din 2007, cu experiență în presa locală și națională, bursieră în 2014 a programului "Bursele Europene pentru Jurnaliști în Dialog", coautor al portalului național justitiecurata.ro, premiată de Reprezentanța Comisiei Europene în România în cadrul concursului "Reporter și blogger european".

0 Comentarii

Înaintează un Comentariu

Adresa ta de email nu va fi publicată. Câmpurile obligatorii sunt marcate cu *

Acest site folosește Akismet pentru a reduce spamul. Află cum sunt procesate datele comentariilor tale.