Mâine seară: film în aer liber la Kaufland

de | 27/08/2019 | Actualitate, Local

Romașcanii sunt așteptați miercuri, 28 august, la o seară de film în aer liber în parcarea magazinului Kaufland, începând cu ora 20:00. În cadrul unei campanii naționale, filmul „Berzele” va fi proiectat în mod gratuit pentru spectatori de toate vârstele. Este vorba despre o animație pentru copii, iar traducerea va fi dublată.

Comedia „Berzele” (2016) spune povestea berzelor care, mai nou, livrează doar pachete și care se trezesc în situația de a livra, după mult timp, un bebeluș.

Proiecția este organizată cu sprijinul Kaufland Romania, de Cinemobilul – Caravana Cinematografică, un proiect cultural co-finanţat de Administraţia Fondului Cultural Naţional, organizat cu sprijinul Centrului Național al Cinematografiei (CNC).

Articol scris de Teo Baciu

Jurnalist din 2007, cu experiență în presa locală și națională, bursieră în 2014 a programului "Bursele Europene pentru Jurnaliști în Dialog", coautor al portalului național justitiecurata.ro, premiată de Reprezentanța Comisiei Europene în România în cadrul concursului "Reporter și blogger european".

0 Comentarii

Înaintează un Comentariu

Adresa ta de email nu va fi publicată. Câmpurile obligatorii sunt marcate cu *

Acest site folosește Akismet pentru a reduce spamul. Află cum sunt procesate datele comentariilor tale.