Se mută clasele din corpul B al școlii „V. Alecsandri”

de | 29/08/2019 | Educație, Local

Cele șase clase din corpul B al școlii „Vasile Alecsandri” vor fi mutate la altă școală, a anunțat primarul Lucian Micu. Această măsură a fost luată pentru că imobilul în cauză va intra în proces de modernizare.

„Suntem pe ultima sută de metri cu privire la pregătirile pentru începerea noului an școlar. S-au efectuat reparații curente în unitățile de învățământ, iar un volum mai mare de muncă s-a depus la Școala Sergiu Celibidache, unde șase clase au fost reabilitate și reamenajate pentru a putea să-i primească pe elevii ce învățau în corpul B al Școlii ”Vasile Alecsandri”, clădire monument istoric care va fi modernizată în totalitate.”

Lucian Micu, primarul municipiului Roman

Edilul a precizat că lucrările pentru coprul B al școlii „V. Alecsandri” nu s-au putut face în timpul vacanței de vară deoarece proiectul nu a fost adjudecat de nimeni la prima licitație. O situație similară s-ar putea întâmpla și la Grădinița nr. 2. Nici acolo nu s-a prezentat nimeni la licitație, astfel că lucrările nu au putut fi demarate.

Articol scris de Teo Baciu

Jurnalist din 2007, cu experiență în presa locală și națională, bursieră în 2014 a programului "Bursele Europene pentru Jurnaliști în Dialog", coautor al portalului național justitiecurata.ro, premiată de Reprezentanța Comisiei Europene în România în cadrul concursului "Reporter și blogger european".

0 Comentarii

Înaintează un Comentariu

Adresa ta de email nu va fi publicată. Câmpurile obligatorii sunt marcate cu *

Acest site folosește Akismet pentru a reduce spamul. Află cum sunt procesate datele comentariilor tale.