Deputatul Leoreanu a fost ales chestor al Camerei Deputaților

de | 02/09/2019 | Național, Politică

Deputatul laurențiu Leoreanu a fost ales luni, 2 septemebrie, chestor al Camerei Deputaților. Biroul Permanent al Camerei Deputaților cuprinde funcțiile de președinte (1 post), vicepreședinte (4 posturi), secretar (4 posturi) și chestor (4 posturi). Leoreanu este singurul deputat din Neamț care are o funcție în Biroul Permanent în această sesiune parlamentară.

Atribuţiile chestorilor Camerei Deputaţilor se referă, printre altele, la verificarea modului de gestionare a patrimoniului, funcţionarea şi calitatea serviciilor Camerei Deputaţilor, controlul financiar asupra cheltuielilor efectuate; menţinerea ordinii în sediul Camerei Deputaţilor; pregătire ședințelor, plata drepturilor bănești; activități de protocol; relații parlamentare externe; servicii generale.

Articol scris de Teo Baciu

Jurnalist din 2007, cu experiență în presa locală și națională, bursieră în 2014 a programului "Bursele Europene pentru Jurnaliști în Dialog", coautor al portalului național justitiecurata.ro, premiată de Reprezentanța Comisiei Europene în România în cadrul concursului "Reporter și blogger european".

0 Comentarii

Înaintează un Comentariu

Adresa ta de email nu va fi publicată. Câmpurile obligatorii sunt marcate cu *

Acest site folosește Akismet pentru a reduce spamul. Află cum sunt procesate datele comentariilor tale.