Liberalii îl așteaptă mâine pe Ionel Arsene la sediul PNL

de | 04/09/2019 | Județean, Politică

După ce rectificarea de buget și alte proiecte au picat la vot în ședința ordinară a Consiliului Județean (CJ) din 27 august, iar ședința extraordinară din data de 29 august inițiată de liberali nu s-a ținut din lispă de cvorum (PSD, ALDE și Dulamă au absentat), consilierii județeni ai PNL au propus o dezbatere cu președintele CJ Neamț.

Această dezbatere este pe tema rectificării bugetare și ar urma să aibă loc joi, 5 septembrie, la ora 12.00, la sediul PNL Piatra-Neamț, evident dacă președintele PSD al Consiliului Județean va accepta invitația lansată public de liberali încă de săptămâna trecută. 

“Se clamează foarte mult în presă că nu am votat rectificarea bugetară. Noi ne-am abținut pentru că este o practică a președintelui Consiliului Județean Neamț să introducă pe ordinea zi, în ultimul  moment, proiecte foarte importante că să nu avem timp să facem o analiză corectă. Rectificarea bugetară nu înseamnă doar cheltuieli înseamnă și permutări de sume la diverse capitole bugetare și poate nu putem fi de acord cu asta. De aceea solicităm și îl invităm pe domnul președinte al Consiliului Județean la o dezbatere pe tema rectificării bugetare și a alocării bugetare! Dacă iubește nemțenii și este de bună credință va da curs invitației!”

Bogdan Buhușanu, consilier județean PNL Neamț

În tot acest interval de timp, Ionel Arsene a postat în fiecare zi pe Facebook despre cum voturile împotrivă ale liberalilor afectează diverse activități la nivelul județului.

Articol scris de Teo Baciu

Jurnalist din 2007, cu experiență în presa locală și națională, bursieră în 2014 a programului "Bursele Europene pentru Jurnaliști în Dialog", coautor al portalului național justitiecurata.ro, premiată de Reprezentanța Comisiei Europene în România în cadrul concursului "Reporter și blogger european".

0 Comentarii

Înaintează un Comentariu

Adresa ta de email nu va fi publicată. Câmpurile obligatorii sunt marcate cu *

Acest site folosește Akismet pentru a reduce spamul. Află cum sunt procesate datele comentariilor tale.