Ecologizare pe lacul Bicaz. Se caută voluntari

de | 09/09/2019 | Fără categorie

Asociatia Act for Tomorrow, alături de Asociația Sens Civic din Neamț, caută voluntari dornici să se implice într-o amplă acțiune de ecologizare a lacului Bicaz, în perioada 13-15 septembrie.

Tone de plastic sunt transportate zilnic de apele din România, numeroase lacuri sunt sufocate de deșeuri, iar cercetătorii estimează că până în anul 2050 apele ar putea conține mai multe materiale din plastic decât pești. Prin acest demers vom contribui la readucerea apelor curate înapoi în peisaj. Acțiunea este derulată în cadrul campaniei “Ape curate în România”, unul dintre cele mai ample programe de ecologizare a apelor din România, deschis către orice iubitor de natură dornic să contribuie la curățarea apelor.

comunicat organizatori

Evenimentul are loc timp de trei zile, iar voluntarii pot participa o zi, două sau trei zile. Organizatorii asigură cazarea la cort, mâncarea la ceaun, tot echipamentul tehnic și costurile necesare deplasării, iar voluntarii trebuie să vină la ei cu bună dispoziție, entuziasm și poftă de fapte mari.

Pentru înscrierea la acțiune este necesară completarea acestui formular: https://forms.gle/jC4e9NrNi7Du2tL56

Articol scris de Teo Baciu

Jurnalist din 2007, cu experiență în presa locală și națională, bursieră în 2014 a programului "Bursele Europene pentru Jurnaliști în Dialog", coautor al portalului național justitiecurata.ro, premiată de Reprezentanța Comisiei Europene în România în cadrul concursului "Reporter și blogger european".

0 Comentarii

Înaintează un Comentariu

Adresa ta de email nu va fi publicată. Câmpurile obligatorii sunt marcate cu *

Acest site folosește Akismet pentru a reduce spamul. Află cum sunt procesate datele comentariilor tale.