Afacerea Balastiera. Cum a ajuns rețeaua lui Arsene, omul lui Dragnea din Piatra Neamț, să controleze afacerile cu materiale de construcții în Moldova (g4media.ro)

de | 13/09/2019 | Național, Politică

Afacerea cu materiale de construcții pentru drumuri și infrastructură civilă este controlată de o grupare din regiunea Moldovei apropiată de baronul PSD de Neamț, Ionel Arsene (foto stânga) și de șeful Agenției Naționale pentru Resurse Minerale, Gigi Dragomir, au declarat pentru G4Media.ro surse din cadrul Agenției.

Din informațiile puse la dispoziție de sursele citate, o serie de firme controlate sau apropiate de Ginel Vlăsie (foto dreapta), considerat săgeata lui Arsene, au câștigat mai multe licențe pentru exploatarea balstierelor în zona Moldovei.

Agenția pentru Resurse Minerale gestionează acordarea acestor licențe. Șeful agenției minerale ne-a transmis că nu este nimic adevărat și că fiecare licență se acordă în baza unui dosar solid.

Cel mai fidel baron local al lui Liviu Dragnea, Ionel Arsene, președintele Consiliului Județean Neamț, ar fi ajuns să controleze o bună parte din activitatea Agenției Naționale pentru Resurse Minerale, așa cum au precizat surse din agenție pentru G4media. Asta pentru că Baronul de Neamț l-a impus în fruntea instituției pe Gigi Dragomir.

Articol scris de inRoman.ro

Cotidian online independent.

0 Comentarii

Înaintează un Comentariu

Adresa ta de email nu va fi publicată. Câmpurile obligatorii sunt marcate cu *

Acest site folosește Akismet pentru a reduce spamul. Află cum sunt procesate datele comentariilor tale.