Liberalii din Neamț au strâns peste 79.000 de semnături pentru Iohannis (P)

de | 19/09/2019 | Județean, Politică

Activitatea liberalilor nemțeni din ultima lună a avut în prim plan strângerea de semnături pentru candidatura lui Klaus Iohannis la alegerile prezidențiale din luna noiembrie. Echipați cu liste, cu pixuri și în uniforma de campanie liberalii au strâns semnături în fiecare localitate din județ. Datorită entuziasmului și dialogului pe care l-au purtat cu sute de cetățeni echipa PNL Neamț a adunat peste 79.000 de semnături pentru candidatul Klaus Iohannis.

La nivel național, PNL și-a propus să adune 2 milioane de semnături, deși legea prevede că este nevoie doar de 200.000 de semnături. Cu listele de semnături președintele Klaus Iohannis își va depune candidatura vineri, 20 septembrie, la Biroul Electoral Central.

Însă toate acțiunile de strângere de semnături organizate de liberalii din Neamț au fost și ocazii de a dialoga cu cetățenii, de a afla care le sunt probleme și ce își doresc ei de la președintele României și de la politicienii naționali și cei județeni. 

La strângerea de semnături au participat toți liberalii din Neamț, de la președinte până la cel mai tânăr membru al partidului.

Ne-am bucurat că am avut ocazia să stăm de vorbă cu nemțenii. Ne bucurăm să observăm că președintele Klaus Iohannis are parte de o susținere largă a peste 60.000 de nemțeni. Acest lucru ne onorează și ne obligă, în același timp. Împreună cu președintele Klaus Iohannis vom duce mai departe lupta pentru o Românie Normală, pentru o Românie așa cum ne-ați spus că vă doriți. Vă mulțumim tuturor celor care ați semnat pentru Klaus Iohannis. Împreună suntem o forță!

Mugur Cozmanciuc, președinte PNL Neamț

Articol scris de Teo Baciu

Jurnalist din 2007, cu experiență în presa locală și națională, bursieră în 2014 a programului "Bursele Europene pentru Jurnaliști în Dialog", coautor al portalului național justitiecurata.ro, premiată de Reprezentanța Comisiei Europene în România în cadrul concursului "Reporter și blogger european".

0 Comentarii

Înaintează un Comentariu

Adresa ta de email nu va fi publicată. Câmpurile obligatorii sunt marcate cu *

Acest site folosește Akismet pentru a reduce spamul. Află cum sunt procesate datele comentariilor tale.