Cele mai tinere vulpițe au început campionatul cu dreptul

de | 23/09/2019 | Local, Sport

Cele două echipe de junioare ale ACS Vulpițele Galbene Roman au început cu dreptul campionatul 2019 – 2020. În meciurile pe care le-au disputat acasă, echipele Under13 și Under15 au reușit să obțină victorii importante, în fața unui adversar cu experiență. 

Echipa U13, antrenată de Vlăduț Tomescu, a câștigat partida cu 7-1, în timp ce echipa U15, antrenată de Ioan Diaconu, a reușit o victorie cu 4 – 0. Cele două echipe au disputat meciuri împotriva CSM Pașcani. 

Sunt scoruri favorabile, care ne dau încredere, dar ne dorim ca și mai multe fete să prindă curaj și să vină la antrenamente. Aceste tinere speranțe reprezintă fundația pentru echipa de senioare, ce evoluează în cadrul Ligii a doua. Sperăm să fie cât mai mulți părinți deschiși în a lăsa tinerele să practice fotbal. Nu este doar despre tehnică și rezistență fizică, este un sport de echipă prin care se învață principii și valori pentru o viață echilibrată.

prof. Adelin Tălmăcel, președinte ACS Vulpițele Galbene Roman

Articol scris de Teo Baciu

Jurnalist din 2007, cu experiență în presa locală și națională, bursieră în 2014 a programului "Bursele Europene pentru Jurnaliști în Dialog", coautor al portalului național justitiecurata.ro, premiată de Reprezentanța Comisiei Europene în România în cadrul concursului "Reporter și blogger european".

0 Comentarii

Înaintează un Comentariu

Adresa ta de email nu va fi publicată. Câmpurile obligatorii sunt marcate cu *

Acest site folosește Akismet pentru a reduce spamul. Află cum sunt procesate datele comentariilor tale.