Se caută un „Lider European” printre liceeni

de | 24/09/2019 | Acces Europa, Educație

Elevii de liceu din toată țara pot să-și dezvoltate abilitățilr de leadership și de vorbit în public, spiritul de echipă și capacitatea de lucra în beneficiul propriei comunități în cadrul unei competițiii inițiate de Reprezentanța Comisiei Europene în România: Lider European

Ești eligibil dacă: ești elev de liceu (clasele IX-XI) și vrei să dezvolți proiecte în domeniile social, cultural, economic și de mediu. Vei lucra în echipe de 4 + 1 (patru elevi și un profesor coordonator). Profesorul va înscrie echipa și va încărca prezentarea proiectelor accesând platforma Lider European. Termenul limită este 8 noiembrie 2019, ora 23:59.

comunicat Reprezentanța Comisiei Europene în România

Cele mai bune opt proiecte vor fi premiate, iar echipele clasate pe primele trei locuri vor fi invitate să le prezinte în fața juriului, la București. Echipele câștigătoare vor primi premii ce vor însuma 2.000 de euro.

Concursul Lider European face parte din campania educațională pe teme europene „Europa, casa noastră”, o inițiativă susținută de Ministerul Educației Naționale.

Articol scris de Teo Baciu

Jurnalist din 2007, cu experiență în presa locală și națională, bursieră în 2014 a programului "Bursele Europene pentru Jurnaliști în Dialog", coautor al portalului național justitiecurata.ro, premiată de Reprezentanța Comisiei Europene în România în cadrul concursului "Reporter și blogger european".

0 Comentarii

Înaintează un Comentariu

Adresa ta de email nu va fi publicată. Câmpurile obligatorii sunt marcate cu *

Acest site folosește Akismet pentru a reduce spamul. Află cum sunt procesate datele comentariilor tale.