Luni, mai puțin de patru ore de apă. Și multe informații ascunse

de | 29/09/2019 | Local, Util

ApaServ anunță că, din cauza scăderii nivelului hidrostatic din puţuri si a consumului mare de apă, luni, 30 septembrie, în municipiul Roman se va furniza apă în intervalul orar 05:30-09:00.

Pentru informaţii suplimentare, beneficiarii nostri pot suna la Dispeceratul ApaServ care funcţionează nonstop, la numărul de telefon 0233/233340, sau pot accesa site-ul companiei https://www.apaserv.eu

informare ApaServ

Ceea ce nu anunță ApaServ: avariile care au apărut în oraș din cauza problemei de la Simionești. Nici pe site-ul oficial, nici pe Facebook, nici sub o altă formă nu sunt comunicate informații cu privire la avariile din Roman. Acestea au fost recunoascute de managerul general al ApaServ în interviul acordat înRoman.ro, dar nu se știe exact câte defecțiuni sunt în oraș, în condițiile în care Vlad Angheluță a menționat, la un moment dat „două – trei avarii”, după care a vorbit doar despre o avarie pe strada Anton Pann, acolo unde ar trebui să se intervină luni dimineață, începând cu ora 7.30.

Articol scris de Teo Baciu

Jurnalist din 2007, cu experiență în presa locală și națională, bursieră în 2014 a programului "Bursele Europene pentru Jurnaliști în Dialog", coautor al portalului național justitiecurata.ro, premiată de Reprezentanța Comisiei Europene în România în cadrul concursului "Reporter și blogger european".

0 Comentarii

Înaintează un Comentariu

Adresa ta de email nu va fi publicată. Câmpurile obligatorii sunt marcate cu *

Acest site folosește Akismet pentru a reduce spamul. Află cum sunt procesate datele comentariilor tale.